Wtf?

Vrouw wordt aangerand, politie wordt gebeld, onduidelijkheid, vrouw wordt zelf gearresteerd, in een cel gesmeten, al haar kleren uitgetrokken door zowel mannen als vrouwen, en dan zes uur naakt in de cel gelaten. En ondertussen misschien verkracht, achtig. En alles wordt gefilmd.

Ugh, vies. [via] [meer]

One Comment

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.