Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Tafeldecoraties Pattyn

Oh, ook al vergeten zeggen: zondag was Pasen bij mijn ouders, en maandag was het Louis’ verjaardagsfeestje-met-de-familie (ik vermoed dat er wel nog eentje-met-de-vriendjes zal zijn ook, later dan).

Er waren hapjes en er was lasagne en er was fruitsla met ijs, en er was familie (onze ouders en al hun kinderen en kleinkinderen behalve de vrouw van Sandra’s broer die van wacht was) en meer moet dat niet zijn.

Tafeldecoratie courtesy of mijn madam is meestal in orde, maar deze keer vond ik het echt wel heel erg bijzonder geslaagd:

Tafeldecoratie

Lopers van een rol inpakpapier, placemats in gecoördineerde kleur, servet dichtgenepen met een bloemetje op een wasknijpertje, een houdertje voor doopsuiker met een opnieuw kleurgecoördineerde tulp erin (en gestabiliseerd met paaseitjes onderaan, dat was mijn enig bijdrage).

En het geheel nog eens kleurgecoördineerd met de muren van de keuken.

Proper, dames en heres.

5 reacties

  1. Inderdaad erg mooi. Pasen met een hint design.

  2. Amai, mooi en geslaagd! Vooral de tulpenvaasjes zijn origineel en om te onthouden.

  3. sjiek sjiek, ik krijg er al honger van

  4. Wow, echt chic. Goed gedaan Sandra!
    (en als ik nog eens een feest geef, weet ik waar ik moet zijn voor de versiering)

  5. @ Veerle: Geef maar een seintje: ik doe dat met veel plezier.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑