Tafeldecoraties Pattyn

Oh, ook al vergeten zeggen: zondag was Pasen bij mijn ouders, en maandag was het Louis’ verjaardagsfeestje-met-de-familie (ik vermoed dat er wel nog eentje-met-de-vriendjes zal zijn ook, later dan).

Er waren hapjes en er was lasagne en er was fruitsla met ijs, en er was familie (onze ouders en al hun kinderen en kleinkinderen behalve de vrouw van Sandra’s broer die van wacht was) en meer moet dat niet zijn.

Tafeldecoratie courtesy of mijn madam is meestal in orde, maar deze keer vond ik het echt wel heel erg bijzonder geslaagd:

Tafeldecoratie

Lopers van een rol inpakpapier, placemats in geco√∂rdineerde kleur, servet dichtgenepen met een bloemetje op een wasknijpertje, een houdertje voor doopsuiker met een opnieuw kleurgeco√∂rdineerde tulp erin (en gestabiliseerd met paaseitjes onderaan, dat was mijn enig bijdrage).

En het geheel nog eens kleurgecoördineerd met de muren van de keuken.

Proper, dames en heres.

6 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.