Hasselback ii

Euh ja kijk, ik had gezegd dat ik er niet zelf een foto van zou nemen en dingen, maar bon, bon, dan toch.

Hasselback

…en ‘t is doodgemakkelijk! Mijn favoriet soort recepten!

  1. Oven voorverwarmen op 220 graden.
  2. Aardappel nemen, zo nodig onderkant beetje afsnijden dat hij wat plat ligt. Aardappel op snijplank leggen, en er twee van die japanse eetstokken naast leggen. Sneetjes snijden in aardappel tot aan de eetstokken.
  3. De sneetjes een beetje vullen. Met, euh, een mengsel van zout en peper en parmesaan en broodkruimels. Of met zout en peper en zeer zeer fijn gesneden look. Of met om het even wat, eigenlijk. Een klein beetje olie bovenop de aardappelen doen. Of boter. (Ik heb zwarte peper en grof zeezout gedaan, en look.)
  4. In de oven steken. Ik heb gekozen voor een half uur op heteluchtoven en dan nog een kwartier op grill.
  5. Done! De aardappelen zijn zacht en romig vanbinnen, en dan worden ze krokant vanboven. Yummy.

10 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.