Niet-weloverwogen opinies

Hoe doen andere mensen dat? Als er van die opinies in u zitten en ze zouden er eigenlijk best uit komen maar het lukt niet echt want uiteindelijk komt dat toch niet goed?

Zo bijvoorbeeld als men goesting heeft om een bende poseurs uit te maken voor poseurs? Of een bende fascisten voor fascisten? Of een bende hypocrieten voor hypocriet?

Op het internet is het zó verleidelijk om dat te doen, maar iemand gij fucking loser van een ruggengraatloze fascistische teef noemen, of iemand dingen aanwrijven als gij hypocriet zwijn al wat uit uw vettige pokdalige mond komt is vals en cynisch berekend ge zoudt uw eigen ouders niet zien staan als er niet iets mee te verdienen was, dat zijn meestal geen manieren om het lang uit te houden.

Nu is het niet meer zo, al een hele tijd niet meer, maar in de jaren 1990 heb ik lang rondgelopen met van die Dr. Martens met stalen tippen en met dichtgenepen handen, in de hoop dat er mij ooit eens iemand zou aanvallen op straat, en dat ik dan terug kon doen.

Ik heb tegenwoordig, om allerlei redenen, vaker en vaker hetzelfde gevoel op het internet. Grrr.

Helaas, net zoals mensen fysiek in mekaar dessen op straat geen goed idee is, is het geen goed idee om ruzie te maken met mensen via het internet.

>   <

^ en daarboven stonden nog vier paragrafen die er nu niet meer staan.

Grrr.

7 reacties op “Niet-weloverwogen opinies”

  1. dat is niet goed voor je gemoedsrust, en ook, al die mensen die nu denken dat je over hen bezig bent 🙂

  2. Ik heb het daar ook ferm lastig mee. Eén van de redenen waarom ik tegenwoordig een haat-liefde-verhouding heb met het net. Ik kan niet zonder –ooh! the knowledge!– maar ik haat al (nu ja, velen van) die anderen die het bevolken.

Reacties zijn gesloten.