Schipper mag ik overlopen

Een over-overloper, hoe moet een mens daar in ‘s hemelnaam mee omgaan?

21 april

Dirk Vijnck over Dedecker: “Tot mijn spijt moet ik afscheid nemen omdat ik het oneens ben met de koers van Lijst Dedecker.  Dat schandaal was inderdaad de druppel die de emmer heeft doen overlopen. Jean-Marie Dedecker is daar echt te ver gegaan Een privédetective schakel je als echte liberaal niet in. Ik hoop terug bij een echte liberale partij te zijn.”

Dedecker over Dirk Vijnck: “mij ga je geen slecht woord over hem horen zeggen nu hij overgelopen is. Maar het enige wat hij deed op ons partijbureau was de broodjes ronddelen. Nu zullen we dat zelf mogen doen.”

Vijnck op de vraag of hem iets beloofd was: “Er zijn geen afspraken gemaakt.”

Bart Somers over die beloften: “Er zijn wel afspraken gemaakt. We hebben afgesproken dat we hem warm zullen onthalen en goed zullen helpen en omkaderen.

4 mei

Vijnck over OpenVLD: “Ik geef toe dat ik me heb laten misleiden en wens daar verder niet dieper op in te gaan. Maar bij nader inzien kan ik bij geen enkele andere partij, ook niet bij de Open VLD, de vernieuwing vinden die Lijst Dedecker aanbiedt.”

Dedecker over Vijnck: “Uiteraard ben ik gelukkig dat het vertrouwen is hersteld, en dat Dirk opnieuw heeft gekozen voor Lijst Dedecker. Hij was een van de eerste verkozenen van LDD , en ik was tegelijk verrast en ontgoocheld toen hij zijn overstap aankondigde.”

Zo grappig.

3 reacties op “Schipper mag ik overlopen”

  1. Ach die jongen lijkt me gewoon een beetje simpel.
    Zei iemand ooit niet: zalig de eenvoudigen van geest?
    Hij is gewoon geschrokken van het effect van zijn eerste beslissing: 10 werklozen erbij! Hij voelde zich daarbij waarschijnlijk op zijn eenvoudig arbeiderszieltje getrapt!

  2. Hoe kan DD neen zeggen tegen een oude vriend als Vijnck? En tegen de €’s die ze weer zullen ontvangen nu ze weer vrienden zijn? LDD is weer een fractie. Hiep hoi.

Reacties zijn gesloten.