Ingrid Holvoet lastert

Zozo. Ingrid Holvoet, abnormaal begaafd, publiceerde een persoonlijkheidsprofiel van Wim Betz, de voorzitter van SKEPP. Ze kan aan een foto voelen wat de persoonlijkheid is van de persoon op de foto: het onderbewustzijn van een persoon wordt namelijk gekopieerd op de foto.  Vandaar dat iemand die paranormaal begaafd is zoals Ingrid Holvoet de persoonlijkheid kan aanvoelen op een foto.

Ze noemt hem daarin onder meer een psychopaat:

Wim Betz, voorzitter van SKEPP, universiteitsprofessor, dokter in de geneeskunde, en psychopaat.

Groot ego, hij is belangrijk, waant zich het centrum van de wereld, alles draait rond hem, is voor 100% op zichzelf geconcentreerd. De anderen zijn van geen tel, hij is het die belangrijk is, de anderen hebben geen waarde, hij veegt ze zó van tafel, het is zijn woord dat telt.
 
Hij is God, hij heeft het voor het zeggen, iedereen moet luisteren naar hem, anderen moeten gehoorzamen, hij is de grootste, de anderen moeten plooien, hij gaat voor niemand uit de weg.
 
Eigent zich het recht toe om anderen te vernietigen, hij mag dat doen, want hij is immers professor Betz.  Hij wordt gerespecteerd en geeerd, hij staat op een voetstuk, hij is ongenaakbaar, en dat geeft hem het recht om alles en iedereen te bekladden, te vernederen, te vernietigen, uit de weg te ruimen. Hij mag dat doen, dat is zijn recht, want hij is immers professor Betz. Zijn positie geeft hem dat recht.
 
Verwaand, acht zich boven andere mensen verheven, kijkt neer op andere mensen, veel mensen rond hem zijn maar gewoon wat vuiligheid, die zijn toch maar het onderkruipsel van de maatschappij, daar doe je toch mee wat je wilt.
 
Hij streeft naar macht, hij wil alles en iedereen overheersen, hij wil bovenaan staan, hij moet bovenaan staan, hij moet geprezen worden, hij moet geeerd worden.

[…]
 
Hij kan liegen en bedriegen, hij kan zonder blikken of blozen de grootste leugens vertellen, hij kan de grootste onwaarheden verzinnen en kan het zó uitleggen dat hij nog geloofd wordt ook. Hij kan liegen en bedriegen als geen ander, hij kan mensen dingen wijsmaken als geen ander, hij kan mensen zand in de ogen strooien als geen ander. Als het dreigt uit te komen kan hij het weer zo draaien dat hij weer geloofd wordt, en de anderen (die hem betrapt hebben of op dingen gewezen hebben) worden als de bedrieger afgeschilderd.
 
Hij kan mensen bedriegen waar ze bij staan, en hij kan hen daarbij nog het gevoel geven dat ze het grote lot gewonnen hebben. Indien hij in de verkoop zou zitten (hij zit eigenlijk wel in de verkoop, hij is een goedbetaalde vertegenwoordiger voor de farma industrie), zou hij een topverkoper zijn, hij ziet alleen zijn doel, en dat zal hij bereiken, welke middelen hij ook moet gebruiken, hij is gewetenloos, hij kan mensen ompraten en bereikt zijn doel.
 
Hij is graag gezien bij gewetenloze mensen met een hoge positie, want hij bereikt dingen voor hen, hij kan het zich ook permitteren een hoge prijs te vragen voor zijn prestaties voor hen, want hij is goed, hij heeft resultaten, hij kan deuren openkrijgen.
 
Hij is meedogenloos, hij is uitsluitend op zijn eigenbelang uit, ziet alleen zijn eigen voordeel, zal de dingen altijd zo draaien, tegenover alles en iedereen dat de dingen in zijn voordeel geregeld worden, de ander plooit en geeft toe, hij wint.
 
[…]

Hij zal zich wreken tegenover iemand die tegen hem ingaat en zal dingen publiceren over die persoon om die persoon belachelijk te maken en in diskrediet te brengen. Hij zal een verhaal over iemand naar buiten brengen om die persoon te breken. Zij tactiek is het kleineren en belachelijk maken van mensen, het aan de schandpaal brengen van mensen. Hij bereikt meestal dat mensen zwichten daardoor en vanaf dan zich gedeisd houden.
 
[…]

Als hij ergens voor verantwoordelijk wordt gesteld zal hij er zich met leugens uitwerken en bekomt hij meestal dat hij aan het ergste ontsnapt, de anderen wijken of plooien. Hij heeft er zich weer uit gewerkt, hij heeft het weer voor elkaar gekregen en hij kan weer verder doen met zijn praktijken. Hij wordt niet gestraft voor zijn wandaden, hij kan telkens weer aan straf ontsnappen, het wordt in de doofpot gestopt.
 
Omkopen van mensen, hij overtuigt mensen met zijn argumentatie en stopt ze intussen wat geld in hun handen. De mensen zwijgen en doen wat hij wil dat ze doen. Het is alsof hij een kracht aan het werk kan zetten die hen de dingen doet doen die hij wil dat ze doen. En dat kan hij, hij heeft een duivelse macht over mensen.
 
Geld moet naar hem toekomen, het mag niet naar een ander gaan, hij is jaloers op anderen die geld verdienen, hij moet het meeste krijgen, hij moet het meest verdienen, als hij denkt dat een ander meer verdient dan hem, dan zal hij die persoon willen breken. Hij wil geld vergaren, wil geld bijeenschrapen, wil rijk worden.
 
Vrouwen zijn maar een voorwerp en hij doet ermee wat hij wil, hij kan ze nog beter kneden dan mannen, hij is nog beter bij vrouwen met zijn mooie praatjes dan bij mannen, vrouwen zijn nog gemakkelijker te bedriegen dan mannen, verachting voor vrouwen. Een vrouw daar kun je niet veel mee doen, die zijn waardeloos. Een vrouw is een voorwerp dat je gebruikt en weggooit als je het niet meer nodig hebt.

Vanaf welk ogenblik wordt zoiets laster? Op een andere pagina schrijft ze zijn “patronen” neer, en daar zit het er ook bovenarms op, onder de titel “de zieke geest van Willem Betz”.

Ik kan me inbeelden dat Betz een zeker de minimum non curat praetor-gevoel heeft, maar dergelijke nonsens moet toch ergens stoppen?

Ik zou ze een proces aandoen van hier tot in Tokio.

7 reacties op “Ingrid Holvoet lastert”

  1. En voila:

    >ping http://www.ltapersoonlijkeontwikkeling.com

    Pingen naar spock.ris.be [212.123.5.16] met 32 byte gegevens:

    Van daar naar http://www.ris.be, en daar vinden we:

    http://www.ris.be/default.asp?language=nl&page=Privacy%20Statement

    Niet toegestane websites:

    Websites die pornografisch materiaal bevatten, of louter bestaan uit links naar deze sites. Websites die illegaal verkregen informatie bevatten, of informatie die copy right protected is. Websites met illegale software. Websites die racistisch of fascistisch materiaal bevatten, lasterende taal tegen een een groep of individu.

    Ik zou zeggen, gooi hier een klachtje binnen en kijk wat er gebeurt:

    http://www.ris.be/default.asp?Page=contact&language=nl

  2. Ik krijg het koud om het hart als ik zie wat iemand zomaar in alle ernst kan rondstrooien over anderen. Dit lijkt me zéker laster en eerroof. Benieuwd hoe mr. Betz hierop zal reageren: negeren die handel, of hard tegen ingaan? Bij het tweede krijgt die Holvoet wat ze wil: aandacht.

Reacties zijn gesloten.