Baman Piderman – Pwactice Da Counting

Piderman wants to count better but needs baman to help him.

Meer.

One Comment

  • ’t Is toch spijtig dat in de feedreader niks weergegeven wordt voor een Youtube filmpje, soms denk ik bij een opmerking “dit slaat nergens op” en klik ik door om te ontdekken dat er inderdaad een filmpje bijstaat waardoor de opmerking duidelijk wordt. Gek, want WordPress heeft daar normaal gezien toch geen problemen mee?

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.