Feesten

De Gentse Feesten zijn begonnen, en begod dat ze goed begonnen zijn.

Met goeie vrienden en zelfgemaakte mojito’s — ik had al zo’n stamper, het was het minste dat ik kon doen om ook wat rum te kopen, en muntblaadjes (35 cent per struik bij Bayram, leve Bayram), en spuitwater, en limoen (morgen nieuwe kopen, note to self) en blokken rietsuiker in de vijzel te stampen — en Rauw en Onbesproken.

ZONE NUL NEGEN REPRESENT NEGENDUUSD!

(ahem, sorry, dat moest er even uit)

…ik zei dus: met Rauw en Onbesproken, en goede vrienden, en nog zelfgemaakte mojito’s en dan nog Bij Sint-Jacobs, waar er achter ons een gast of drie stonden te rappen en te flowen en te dissen en te battlen dat het geen naam had, en dan Raymond, en dan Dirk tegenkomen en bier en frieten en nog zelfgemaakte mojito’s.

En dan naar de computer om dingen klaar te zetten voor morgen op Gentblogt, en dan naar bed.

Nog negen dagen.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.