Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Fototoestel

Hatelijk. Ik had mijn hoofd al weken nergens meer bij en ik verloor vanalles: sinds begin deze maand ben ik een fototas met een fototoestel erin kwijt.

Niet verloren, maar mislegd. Honderdvijftig procent zeker niet op de trein of zo laten liggen, maar voor de rest: ik weet het niet. Misschien nog ergens op mijn werk, misschien (niet zeer waarschijnlijk) ergens in huis, misschien (heel, heel erg misschien) in een restaurant laten liggen dat gesloten is tot één augustus.

Ik ben benieuwd wanneer en waar het zal uitkomen.

En ik hoop dat de zaken nu wat beter gaan beginnen gaan. Trrr.

5 reacties

  1. Enkel meditatie kan u redden!

  2. Hier bij mij ligt het alvast niet…

  3. Ooit al eens gedacht om iets met RFID tags te doen? Lijkt me handig voor jou

  4. meneer wil gewoon een nieuw toestel kopen, sloeber

Zeg uw gedacht

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑