Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Memories

Herinnert iemand zich dit nog?

En dit hier? Iemand? Iemand?

16 reacties

 1. Echt zo eentje waarbij Google Reader het laat afweten… 🙂

 2. Hoezo ‘herinneren’?? Ik zie dat nog elke keer als ik op mijn eigen website ga koekeloeren 🙂

  Ik weet het, ik ben compleet uit de mode. Helaas uit de generatie van voor 1980, zoals die drukker uit uw postje “de echte analoge kloof”…

 3. Die [blink] werkt blijkbaar niet in IE8 en ook niet in Safari 4(OSX). En die marquee, ik vrees dat mijn html kennis daar ong is blijven steken 🙂

 4. Euhm, wat worden we verondersteld om te zien te krijgen?

 5. Het bovenste regeltje knippert links afslaan.
  En dat onderste regeltje doet het nog ook!

 6. Haha, ik herinner me het nog wel. Maar toen ik kwam kijken op het internet (zo rond 2003) was dat zelfs al not done.

 7. Ik ga er gemakshalve dan maar van uit dat de mode in cirkels gaat, en dat die dingen nog wel eens terugkomen zodat mijn website weer ‘in’ wordt 🙂

 8. ik moet soms nog een marqueetje op de website van ’t werk zetten van mijnen baas. In’t rood. Want dat vindt hij schoon.

 9. Waar is den tijd? Dat website’s standaard gebruik maakte van zoveel mogelijk animated gifs, dat felroze en groen nog veel gebruikte achtergrondkleuren waren, dat afbeeldingen als gif lijn voor lijn tevoorschijn kwamen, …

  Ik mis vooral die heerlijke modemgeluidjes bij het maken van een internetconnectie!

 10. Ha! Ik herinner mij de tijd dat iedereen dat op zijn site had staan. En dat animated gifs nog cool waren! En dat je begroet werd met allerlei midi muziekjes en een embedded prehistorische versie van Windows media player temidden de pagina werd geladen! En nog een paar javascript alert popups er boven op!

  O ja! Very nineties indeed!

 11. dat dat nog werkt 🙂

 12. Geen geflikker in Chrome. Triestig!

 13. Herinner het me dat schuiverke vooral nog als een verloren woe namiddag ergens early 90’s als een tijdverdrijvende bezigheid in Turbo Pascal… En van die oude DOS-schermen met een 80×25 resolutie!

 14. ja de max een scrollbar. ik betaalde daar destijds nog 50 euro op om vanboven op websites te setten waarop niets bewoog, dus maar een scroller op zetten 🙂

Zeg uw gedacht

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑