Mitchell and Webb

Aargh! TM&WL is ook al gedaan!

Oh, geniale dingen alweer in de derde serie. Slechts één keer The Surprising Adventures of Sir Digby Chicken-Caesar, maar wat voor één: meteen de achtergrond van Ginger te weten gekomen. Kleine verwijzingen links en rechts naar het geniale Numberwang, maar vooral: veel nieuw gerief. Bijvoorbeeld deze:

—te hopen dat er een vierde serie komt. Te hopen, te hopen.

One Comment

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.