Tshool

(as in “waar ga gij naar tshool”)

Vandaag doe ik door tot het gedaan is, in het achterhuis. Gevonden, daarnet: een kist met schoolboeken en schoolschriften.

Blijkt: hoe langer geleden, hoe meer ik mij nog herinner, en hoe meer wiskundig of technische het was, hoe minder. Sla mijn Verba of Fragmenta op een willekeurig pagina open, en dat lukt nog allemaal (deponente werkwoorden begod, een eeuw dat ik dáár nog aan gedacht had), maar wiskunde van het vierde jaar, of of fysica van het vijfde, dat kon zo goed Sumerisch zijn.

Blijkt ook: in 1982 schreef ik als een Beotiër.

1982

Euh nee, make that “als een debiel”.

3 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.