Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Walker

The power of advertising: ik heb nog nooit een fles Johnnie Walker gekocht van mijn leven, maar na dit filmpje met Robert Carlysle zou ik het wel eens overwegen.

‘t Is erg.

5 reacties

  1. Ongelooflijk. De man kan het.

    De whisky is niet te zuipen, daarentegen.

  2. Ik heb ooit een tiental whisky-adepten de JW “green label” als beste proef van de avond zien verkiezen (tussen een drietal andere single malts) hetgeen ze ongetwijfeld niet hadden gedaan indien het geen blinde proevinge ware geweest.

    Maar de red label vind ik zéér eentonig en veels te zoet.

  3. Wow zalig 🙂 en die mens zijn stem is übercool he.

  4. Knappe prestatie! Robert Carlyle is dan ook een geweldig acteur. Ooit ‘Hitler: the rise of evil’ gezien? IJzingwekkend hoe hij de man neerzet.

    JW is dan weer een commercieel label. Persoonlijk heb ik daar geen al te hoge verwachtingen bij 🙂 Dus als ik eens een degelijke whisky wil leren kennen, dan laat ik JW wel in het rek staan. Afin, les gouts et les couleurs hé.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑