Zo waar dat het pijnlijk is

Supported Features

Zoals steed bij XKCD staat er meer in de title van het beeld:

I hear many of you finally have smooth Flash support, but me and my Intel card are still waiting on a kernel patch somewhere in the pipeline before we can watch Jon Stewart smoothly.

‘t Is godgeklaagd. Ik heb een laptop die krachtig genoeg is om een expeditie en landing op Titan te simuleren, maar fullscreen flash lukt niet in Linux. Kch.

One Comment

  • geestig, maar bij de kernel zal het probleem niet liggen: de dik negen jaar geleden aangeschafte notebook, destijds al geen multimediamodel, maar budgetvriendelijk zakengerief, die hier zijn oude dag slijt als huiselijke allesserver scalet daarnaast nog Flashvideo tot 1024×768 zonder een krimp te geven… zolang ik er VLC of mplayer voor gebruik

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.