Bekend volk op televisie

Moh, die mens komt mij bekend voor, dacht ik, bij het ondergaan van het begin van een nieuwe week Komen eten.

Waarom komt die mens mij bekend voor?

Ha! ‘t Is gewoon Luc van Deli-Ostrich, de man die zijn volk struisvogel leerde eten!

Ja-áren geleden hadden we Deli-Ostrich als klant. Leute!

We kregen een hele doos met vlees om in de geest te geraken, en zo hebben we thuis voor het eerst krokodil gegeten, en springbok. Kangoeroe en struisvogel, dat aten we hoedanook al. En we kregen ook een heel pakket met illustratiemateriaal: struisvogelvel dat we ingescand hebben en op de achtergrond gezet, bijvoorbeeld.

Ah, good times. Ik zie dat de website, trouwens, niet echt heel veel veranderd is van aanpak: uitleg over de beesten, over het vlees, en recepten. Toendertijd was het nog mogelijk, meen ik me te herinneren, om een kennismakingspakket te bestellen. Nu zijn ze net iets groter geworden, Deli-Ostrich.

Het was niet allemaal fijn werk, in de tijd van het kleine websiteboer zijn, maar dát was wel een leutige website.

3 Comments

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.