Del.icio.us op 1 oktober 2009

  • On a whiteboard the information is much more in your face. If it is online in one of these fancy Agile project Management software, you have to realize that most software developers in your team will not open the software. And if they do, they will not got have a look at those fancy reports every day. They will look at the papers on their whiteboard. Especially when they are discussed during the standup.
    (tags: agile)

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.