Del.icio.us op 24 oktober 2009

  • This excessively picture-based guide to hollowing out a book is brought to you by Heather Rivers, who begs forgiveness for her sins against bookdom and would offer to the appalled that her book-lovin' karma is still in great shape after having spent two years of college working in a book preservation lab preserving priceless treasures that they might continue to be celebrated by book fetishists like you for many years to come.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.