Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Kindle!

Bimbam de klokken:

7 reacties

 1. Schoon gerief, niet veel last van omgevingslicht lijkt me, en een proper hoesje. Maar over die lelijke uitvulling in de teksten ben ik minder te spreken – vind je dat niet erg lastig?

 2. Oh man, zo jaloers!!

  Review? 🙂

 3. zie ik dat goed dat het enkel zwartwit is? Nog even wachten op de full-color opvolger, denk ik dan persoonlijk.

 4. Is het toetsenbord alleen om titels en auteurs in te geven of kan je er meer mee doen?

 5. Was ook wel in de verleiding, maar na de specs eens goed te lezen, toch maar even gepast. De e-reader-war moet tenslotte nog losbarsten.
  De Nook van Barnes & Noble (http://www.barnesandnoble.com/nook/ ) lijkt mij al een stuk beter dan de Kindle, en ik gok dat ook de Apple Tablet volgend jaar volop op ebooks gaat mikken…

 6. Kijk, ik ken iets van muziek.

  Paralel.

  Jonge musici denken te groeien wanneer ze veel materiaal hebben. Neem drummers: die jongeren schaffen zich alle soorten percussie aan en stellen dat op, op het podium. Je ziet ze nog nauwelijks zitten ( ie schuilen) achter al die rommel. Zo zijn er bijvoorbeeld en stel F. Zappadrulmers ( loontrekkenden van FZ) die zich daarachter verschuilen.

  Wat doen de groten?
  Die doen veel met zo goed als niks.

  In drumworld bijvoorbeeld , laat erons twee uitpikken. : de absolute genieën Joey Baron en Han Bennink.

  – Buitengewoon excellente filmpjes van drumsolo’s van JB zijn plentiful. You tube naar hem, je treft wonderen. Is overigens bij herhaling in Gent geweest, Vooruit & andere.

  – Wat de legendarische HB betreft , http://greenleafmusic.com/blog/2009/10/fou-links.php . Gewoon op tafel & aanverwanten.

  Bijgevolg:

  Eén scherm volstaat.De rest is spierenballerij,.
  Toys for boys. .

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑