Kurt, het spijt mij vreselijk

Vol goeie moed nochtans, met fototoestel en goesting en alles, met z’n tweeën aangezet om naar Stockholm te gaan luisteren.

Stockholm in de Video

‘t Is goeie muziek, Kurt en ik waren tien jaar geleden collega’s, en ik keek er helemaal naar uit om nog eens hallo te zeggen en te komen kijken — de vorige groep waar hij drummer in was en die ik gezien heb, die was gewoon in het écht ook big in Japan en alles.

…maar het heeft niet mogen zijn.

Op MySpace stond dat het begon om 20u, en iets minder dan twee uur op een barkruk zitten later, gaf mijn rug het echt helemaal op. ‘t Was al gene vetten de rest van de week, en op het einde van een werkdag op een rugloze stoel gaan zitten, ah well.

Rock & roll

Maar het zal er wél van komen, van een cocktail dan wel een whisky en een Romeo y Julieta in een lederen zetel.

Eén dezer. Serieus.

10 Comments

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.