Op een mooie donderdagochtend…

Het is verleidelijk, thuis zitten werken en de aandachtverslappers aan zetten: Twitter, Facebook, e-mail. Vooral als er op mijn bureau vijf schermen staan, dan kan ik gemakkelijk pakweg Tweetdeck op één ervan zetten, en volgen wat en hoe.

Om de zoveel tijd doe ik het eventjes, om meteen te constateren dat het veel te gevaarlijk is, en dan zet ik het weer af en vraag ik me af of al die mensen op twetter geen wérk te doen hebben, op een doordeweekse donderdagochtend.

“Euh ja, en gij zit wel iets op uw weblog te schrijven”?

Euh wel, beschouw het als een rookpauze.

En geniet ondertussen van deze mens, die ook op een donderdagochtend rond tien-elf uur in de weer was. Een biertje gaan halen in de lokale winkel:

En dan stommel ik nu om een nieuwe fles cola light in de frigo aan de andere kant van de kamer, zet ik Twitter weer uit, en doe ik verder met screenshots en Excel en PowerPoint. Het laatste, of nee, het voorlaatste rechte stuk.

6 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.