Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

So that’s that then

Voilà, het stuk Moskou dat beschikbaar was, is ook uitgespeeld.

03-10-2009 19-35-27

Ik ben Matyoryj Boets, ‘t is te zeggen dat ik episode 2 uitgespeeld heb, en dan nog eens op level 2, en dan nog eens op level 3. Zoals gewoonlijk zit er een lastige opdracht bij — hier was het Violently Break Up A Campaign Rally, 124 energy nodig en de volle één procent mastery per keer.

Maar bon. Next? In afwachting van episode 3 en volgende, ga ik wat reward points grinden in New York. Settle A Beef… Permantently geeft een 2/1 return van experience op energie, dat lijkt me het efficiëntste.

Tja.

2 reacties

  1. Jamaar bij dingen als Violently Break Up A Campaign Rally moet je je Mafia laten werken hé. Ik doe een paar procentjes, dan Get Help en luttele seconden later is de job done (elke helpende hand geeft 21% meer completion). You needz a bigger mafia Michel!

  2. Ik doe daar niet aan mee, aan dat sociaal gedoe. Ik ben er al lastig van dat ik nu niet anders kan dan om hulp bedelen, in Moksou. Bah.

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑