So that’s that then

Voilà, het stuk Moskou dat beschikbaar was, is ook uitgespeeld.

03-10-2009 19-35-27

Ik ben Matyoryj Boets, ‘t is te zeggen dat ik episode 2 uitgespeeld heb, en dan nog eens op level 2, en dan nog eens op level 3. Zoals gewoonlijk zit er een lastige opdracht bij — hier was het Violently Break Up A Campaign Rally, 124 energy nodig en de volle één procent mastery per keer.

Maar bon. Next? In afwachting van episode 3 en volgende, ga ik wat reward points grinden in New York. Settle A Beef… Permantently geeft een 2/1 return van experience op energie, dat lijkt me het efficiëntste.

Tja.

2 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.