Thuiswerk

Morgen en overmorgen wordt het thuis werken, voor mij.

Er moet een soort inventaris-stijlgids-wiki-skeletachtig iets gemaakt worden: veel screenshots, en relatief veel over en weer gedoe op een reeks redelijk zware websites.

Telecom fail: dat werk gaat sneller thuis dan op het werk. Op het werk hebben we een professionele Belgacomverbinding, zitten we écht (meetbaar, zelfs) niet met z’n allen dingen te downloaden, en toch gaat het internetten heel erg letterlijk vijf à tien keer sneller thuis met mijn Telenetverbinding.

‘t Is erg, hoe een mens verwend raakt door een snelle netwerkverbinding.

In het gewone leven is de netwerksnelheid geen probleem, maar als het is om heel erg snel over en weer te flitsen tussen een hele reeks redelijk zware websites, dus wel.

Enfin bon: thuiswerk dus. Het zou zelfs zonder netwerk sneller gaan, trouwens, voor dit soort werk, wegens meer monitors aan mijn thuiscomputer gehangen — met vijf schermen gaat het écht efficiënter dan met twee.

Spannend, ook wel: ‘t is werk op een wiki, en dus kan iedereen meevolgen wat ik doen, van minuut tot minuut.

One Comment

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.