Claude Lewis Strauß

Het lukte de mensen op Radio 1 deze avond ook al zo moeilijk om die overleden meneer van bijna 101 samen te vatten op drie zinnen: ze kondigden aan dat hij overleden was, en dat hun “reporter” bezig was aan een verslag dat er zometeen zou komen.

Een kleine drie kwartier later was het er nóg niet; ik veronderstel dat het Wikipedia-artikel écht te lang was. Of dat de in memoriam al zó lang geleden gemaakt was (hoe, wás die niet al dood?) dat ze hem zo snel niet vonden.

Still, úren later stond er nog altijd dit op De Standaard:

Standaard

Beetje schaamtelijk, toch.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.