Goede bedrijfswebsites

“Ik wil wel maar ik kan niet” is wellicht het droevigste dat de website van een bedrijf kan uitstralen.

“Follow our company weblog” en dan een half artikel om de vier maand. “See our solutions portfolio” en dan twee half uitgewerkte cases. “Browse our event calendar” en dan één groepsuitstap van de zomer van 2008. “OurCompany in the press” en dan drie scans van artikels in een lokale krant van vóór de crisis.

Nee, dán Number 17:

9-11-2009 14-19-30

Niets hoogdravend, niets overbeloven, gewoon: duidelijk.

My kinda corporate site. Het helpt (een beetje) dat de binnenkant een eind flashier is (letterlijk en figuurlijk), maar uiteindelijk zou het met zelfs niet uitgemaakt hebben als de hele site zoals de homepagina was geweest.

One Comment

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.