Injokes

Zo goed en zo kwaad mogelijk aan het kijken naar televisie, en tussen de bedrijven door: als ik me niet zo slecht zou voelen, zou ik heel heel hard gelachen hebben.

Bij de vijfde aflevering van het tweede seizoen van Castle is er een vrouw gevonden in een rioleringsding.

Castle komt wat laat ter crime scene, Esposito en Ryan spelen met zijn voeten:

– It’s your kinda case, bro.

– Yeah?

– Yeah… body was found down that manhole over there, half eaten.

– Eaten?

– Yah. Covered in some kinda green slime.

– Whoa…

– Yeah, it was… creepy. As if someone or some… thing was down there.

–  (Castle realiseert zich dat ze met zijn voeten aan het spelen zijn) Ah. That’s… OK. Very funny. That’s great. (Tegen Beckett) Was there a body down that manhole?

– Yeah.

– OK. Thank you. An adult…

– Yeah, you should’ve seen what else was down there. Two metal canisters with Biohazard stickers and yellow powder inside of them.

– You opened the…?!

(algemene :rolleyes: )

Zo goed, maar zó goed. Het was eventjes weer helemaal terug 1985 en ik zat met mijn broer en met mijn beste vriend toen en zijn hond Pitou, verschrikkelijk uit zijn bek stinkend maar overvriendelijk, naar de laatste haul shlock op de videorecorder te kijken.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.