Komen eten!

“Er zijn weinig mensen die het verschil smaken tussen verse groenten en groenten uit blik,” zei Daniela de witte heks in Komen Eten, op strooptocht naar een blik opgelegde peren met al een blik zalm op zak. Wedden dat dat nog serieus kan tegenvallen?

Nochtans, ze weet enkele seconden op voorhand wanneer de telefoon zal afgaan, en haar man zegt haar wel eens dat ze uit zijn hoofd moet blijven. Was ik haar man, ik zou ze zeggen om uit mijn leven te blijven. Brr.

Een blik zalm, drie lepels mayonause uit een pot, en dat in een stuk peer uit blik. Een lamsfilet in twee versmeierd, geplette feta-kaas ertussen en omwikkelen met spek. En crème brûlée, die ze zelf gemaakt heeft. Maar het geheel wel geserveerd op een tafelkleed vol vliegenstront. Brr.

Achteraf bleek het een bijzonder sympathieke dame te zijn die ongewijfeld lekker eten gemaakt heeft, en er is niets verkeerd met blik per se, versta mij niet verkeerd.

En het ging maar één keer écht verkeerd—toen ze haar eigen hand in de fik stak bij de crème brûlée—maar dat was tegelijkertijd het grootste lachmoment van de uitzending: dat ze naar de living liep, haar medicijnkist bovenhaalde en er als een bezetene druppels aromatherapie op begon te sprenkelen.

Waar blijven ze die mensen vandaan halen, vraag ik me af. En tegelijkertijd weet ik het antwoord al, raar hé?

14 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.