Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Movie narrative charts

Ik hoop dat er een grotere versie van is ik hoop dat er een grotere versie van is ik hoop dat er een grotere versie van is ik hoop dat er een grotere versie van is ik hoop dat er een grotere versie van is ik hoop dat er een grotere versie van is zat ik heel de tijd te zeggen.

Movie_narrative_charts_large

…en toen bleek dat er inderdaad een grotere versie van was.

Ik zou er mischien wel eens een poster van af willen drukken, denk ik.

—en voor wie de grap van Primer niet snapt: er staat een poging tot echte uitleg on-line, en de film zelf is on-line te bekijken:

3 reacties

  1. Zeer cool en terwijl zeer geeky 🙂 me wants one!

  2. Aaah, Primer… geweldige film die hier al een paar weken terug in de playlist op de iPhone staat om nog maar eens te bekijken 🙂

  3. Ik ging normaal tijdens mijn middagpauze iets nuttigs doen, maar toen las ik ‘nog gauw even xkcd want het is maandag’ en was mijn middagpauze om. Heb een half uur zitten pieren op die LOTR grafiek en tussendoor plot synopsissen zitten afschuimen enzo. Zucht

    En dan ging ik normaal deze avond nog iets productiefs doen, maar toen las ik ‘nog gauw even zog’ en toen was mijn avond om wegens een uur en 17 minuten kwijt aan Primer kijken, dan nog een half uur die grafiek die je linkte bestuderen en dan nog een half uur Wikipedia lezen. Dank u, Michel, dank u…

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑