Time stands still for no (wo)man

Ah, Stephanie Seymour, ideale vrouw van eind de jaren 1980.

Stephanie-Seymour1

Ik moest eraan denken, want in de prehistorie van het internet vijftien of meer jaar geleden had ik een website—http://www.rug.ac.be/eduserv/~mvuijlst/yasss/–met allemaal beeldjes van mevrouw Seymour erop. Met veel paars en Escher en een tramkaartje en stel geen vragen, enfin, het punt is: ik heb het altijd een schone madam gevonden en ik was er helemaal van aangedaan dat ze blijkbaar aan het scheiden is.

Ik vroeg me af hoe ze er tegenwoordig nog uitzag, en wat graadt een mens? Meer dan twintig jaar later ziet ze er, zonder make-up speciale belichting of Photoshop, nog altijd, euh, behoorlijk presentabel uit:

Stephanie-Seymour2 Stephanie-Seymour3

Tjaha.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.