U weet wat gedaan

Lieve lezers en lezeressen,

Gentblogt is, zoals vorig jaar, genomineerd voor de verkiezing van Site van het jaar. Vorig jaar zijn we genekt door apen.be, een site uit Antwerpen: wij steken het op het alfabetisch voordeel en dat er meer Antwerpenaars zijn dan Gentenaars, awoert!

Maar dit jaar zouden we wél eens willen winnen. Help ons! In de voorlopige tussenstand staan ze opnieuw voor ons, u weet dus wat te doen….

wij willen winnen! Misschien

Dit jaar winnen we. Misschien.

6 Comments

 • Niet wanhopen, in de tekst op de Clickx-site lees ik: “In het overzichtje hieronder vind je in elke categorie telkens de 3 sites die momenteel de meeste stemmen achter hun naam hebben, in alfabetische volgorde.”

  For all we know staat den Aantwaarp al tienduizend stemmen achter :)

 • Ahum … Misschien is dit niet de plaats om dit te zetten, maar ik vind gentblogt niet echt een supergoede site. Het lijkt alsof de vlag niet helemaal de lading dekt.
  Voorlopig kan ik ook niet vergelijken met de site van A, wegens nog niet bekeken, maar daar doe ik direct iets aan :-)

 • Hahaha, geweldig. Nu maar hopen dat het publiek van GB een beetje op de hoogte is van dat hele roltrap-verhaal, anders zijn er vast weer wat mensen plaatsvervangend boos.

  Normaal ben ik meer een NYPA-persoon, maar hoe kan ik nee zeggen tegen deze campagne? Juist, dat kan ik niet.

  Geregistreerd, gestemd, thans duimende voor GentBlogt.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.