Bijna niet maar gelukkig alsnog wel

Ik moest iets doen tegen morgenochtend, en normaal gezien zou ik dat in de namiddag gedaan hebben maar toen was er iets anders te doen, en dus zou ik het thuis doen, maar tegen dat ik thuis was, was ik het al lang vergeten, maar toen ik net naar bed wou gaan, rond een uur of elf wegens stikkapot, herinnerde ik me nét dat ik dat ding nog moest doen.

Trr.

Nog goed, anders had er iets gezwaaid, morgen.

One Comment

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.