Het is koud maar ik heb warm

Ik heb er de afgelopen paar dagen ongetwijfeld het electriciteitsbudget van een middelgroot Roemeens dorp doorgejaagd, maar het kan mij allemaal niet schelen: ik zit in een koud achterhuis en tenminste mijn rechterschouder, rechterhand en rechterkaak hebben warm.

Verwarming

Met dank aan het antieke stoofje van mijn grootmoeder, hoera!

5 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.