Kerstmis

Season’s greetings.

Toepasselijk filmpje:

The Christmas Truce. Part 2 of 5Part 3 of 5Part 4 of 5Part 5 of 5.

2 Comments

  • Hoewel deze geschiedenis mij niet onbekend is, blijft dit mooi-menselijk intermezzo mij aangrijpen, telkens weer. Mocht je geïnteresseerd zijn, het verhaal van de Grote Oorlog is zeer voortreffelijk ‘verstript’ (lees: verbeeld) door de fransman J. Tardi (Loopgravenoorlog, Varlot soldat, en recentelijk Journal de Guerre – 2 delen) waarin de waanzin van de (elke) oorlog gruwelijk aanschouwelijk is gemaakt.

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.