Trots

Zelie en Louis hadden een rapport vandaag. Louis in het derde leerjaar en Zelie in het vijfde: zij heeft haar allereerste examens gehad vorige week.

En het resultaat?

Onverdeeld positief!

Hun attituderapporten staan bol van de erenoten en de zeer goeds, en op hun puntenrapporten hebben ze alletwee in de 90%: Zelie is de eerste van de klas en Louis de eerste of de tweede.

Maar veel belangrijker dan dat: ze doen het heel goed in de klas, en ze werken goed mee, en vanalles en vanalles. En hun rapport van de kangoeroeklas was ook onverdeeld goed. En alles.

Ik heb van de weerbots rondgebeld om het heuglijke nieuws aan de familie te melden, ik denk niet dat ze al ooit zó een goed rapport hebben gehad tesamen.

3 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.