Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Trots

Zelie en Louis hadden een rapport vandaag. Louis in het derde leerjaar en Zelie in het vijfde: zij heeft haar allereerste examens gehad vorige week.

En het resultaat?

Onverdeeld positief!

Hun attituderapporten staan bol van de erenoten en de zeer goeds, en op hun puntenrapporten hebben ze alletwee in de 90%: Zelie is de eerste van de klas en Louis de eerste of de tweede.

Maar veel belangrijker dan dat: ze doen het heel goed in de klas, en ze werken goed mee, en vanalles en vanalles. En hun rapport van de kangoeroeklas was ook onverdeeld goed. En alles.

Ik heb van de weerbots rondgebeld om het heuglijke nieuws aan de familie te melden, ik denk niet dat ze al ooit zó een goed rapport hebben gehad tesamen.

3 reacties

  1. Daar gaat een kloeke vaderborst fier van zwellen, zie:-). Een warme proficiat aan Zelie en Louis!

  2. Ferm! 🙂

    Ik was deze week al zo trots op een tekening die naar huis meekwam. Een kerstboom met kleine en grote bollen op, enkel de grote mochten gekleurd worden, wat de dochter dus deed. De juf schreef er “Bravo” bij en moeder groeide direct een meter 🙂

  3. @ Isabel: Da’s in ieder geval een betere reactie dan die van Hans Teeuwen: http://www.youtube.com/watch?v=MUdXdgD2HvY 😉

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑