Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Microproblemen

“Wat de fuck was da,” zei Stef Wijnants daarnet op televisie.  Tee hee.

En kan alstublieft iemand het meisje Wickmayer zeggen dat het onnoemelijk irritant is dat ze alsmaar “kwally” zegt in plaats van “qualificaties”? De enige Kwally, beste Yanina, ligt op het strand en zingt, en heet Eddy Kwally.

Ik denk dat die geldinzameling voor Haïti niet zoveel succes zal hebben, denk ik, trouwens.

11 reacties

 1. Wel: microproblemen.

 2. Haïti. Ik denk ook niet dat ‘succes’ een juist concept is in deze. Gewoon dóén, zou ik zeggen. Wij moeten er alvast geen boterham minder voor eten, moeten hooguit een dag langer wachten om de nieuwe flatscreen te kopen (alhoewel, tegenwoordig wordt er op krediet gekocht, niet?), en het risico dat het geld niet terechtkomt waar het hoort te komen stelt niets voor ten aanzien van de ‘waarde’ ervan als het wèl terecht komt.

 3. Erhm. Qualificaties is fout, het zijn kwalificaties.
  http://taaladvies.net/taal/advies/vraag/688/

 4. Daarzie, de blogplietsie.

 5. Ik heb dat ook al gedacht, Haiti is niet bepaald een plaats waar westerlingen met hun gat in de zon gaan liggen, luxe beöefenen en geld spenderen, dat was in thailand wel zo. Maarja: de mensheid kan ons toch maar weer eens verrassen donderdag…. hoop ik 🙂

 6. ik blijf die “woepie” veel erger vinden.

 7. Michel, ik zeg: gigantisch veel geld. En ik wil een cocktail voor Haiti als ik gelijk krijg.

 8. en malisse gebruikt dat woord ook gans de tijd: kwalies hier, kwalies daar…

 9. Bij Malisse is dat omdat hij nooit verder geraakt dan dat. Of omdat het rijmt op zijn achternaam.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑