Del.icio.us op 10 maart 2010

l class=”delicious”>

 • We have just sojourned in gravest secret through giant Albion's own Flocklands of the southern seas – passing ghostwise through the Tristest of all Cunhas and the Saintliest of all Hellenes – stopping to spy on the loves of those simplest of villagers, but never to reveal myself to their wondering eyes – and by measures I have returned to Her Magisty's revolted colons of Amriqa.
  (tags: wtf religion)
 • Selenium IDE is a Firefox add-on that records clicks, typing, and other actions to make a test, which you can play back in the browser.
 • Zeg uw gedacht

  Navigatie

  Vorige entry:

  Volgende entry:

  » homepagina, archief

  Vriendjes

  <insert standard disclaimer>

  Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

  Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.