Del.icio.us op 17 maart 2010

  • Transparent House used its visualization capabilities to create a tribute to a company they greatly admire on the occasion of the iPad release. The idea was to show a glimpse into the history of this product giant by modeling some of the innovative products they've developed in their 3+ decade history.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.