Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Gazet: nog altijd kapot

Ik vraag mij dan altijd af hoe het er interna aan toe gaat, bij dergelijke situaties.

9-03-2010 12-53-55

Rauwe paniek? Gelaten berusting? “Vind mij de schuldige en geef hem zijn C4”? Naarstig doorwerken?

Ik zou er geld voor geven om daar nu als een vlieg op de muur te zitten. Bij de verschillende verantwoordelijke parijen: de mannen van de visie, de mannen van het budget, de mannenvan de technologische keuze, de mannen van de praktische uitwerking, de mannen van de support, de mannen aan het geld.

2 reacties

  1. Ik heb van de hele dag eigenlijk nog geen problemen gezien op DS…

  2. … noch Het Nieuwsblad, wat ik eigenlijk bedoelde. Ik denk dat ik de pret telkens nét misloop.

Zeg uw gedacht

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑