Gazet: nog altijd kapot

Ik vraag mij dan altijd af hoe het er interna aan toe gaat, bij dergelijke situaties.

9-03-2010 12-53-55

Rauwe paniek? Gelaten berusting? “Vind mij de schuldige en geef hem zijn C4”? Naarstig doorwerken?

Ik zou er geld voor geven om daar nu als een vlieg op de muur te zitten. Bij de verschillende verantwoordelijke parijen: de mannen van de visie, de mannen van het budget, de mannenvan de technologische keuze, de mannen van de praktische uitwerking, de mannen van de support, de mannen aan het geld.

2 Comments

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.