Picture of the day

Yes!

Eén van de foto’s waar ik het hardst aan gewerkt heb, in de loop van vorig jaar, zal overmorgen picture of the day zijn op Wikipedia:

500px-Farmer_walking_in_dust_storm_Cimarron_County_Oklahoma2[1]

One Comment

  • uhu, en die kerk in gent was gisteren of eergisteren aan de beurt, waarvoor PORficiat! Hoe is het trouwens nog afgelopen met die BLP-heksenjacht? Heb wat naar die Kevin zijn deletion log zitten kijken en er zijn er toch véél opnieuw aangemaakt, BLP’s. En die zien er nu wél vrij goed gereferenced uit enzo. Misschien heeft hij er toch goed aangedaan om eens een knuppel in het hoenderhok te smijten?

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.