Starmuck

Ik las onlangs op de website van Patrick Janssens allerlei panegyrische dingen over Starbucks, en kijk, vandaag zit ik in zo’n spel.

Alwaar ik Zojuist het privilege had om bijna acht euro — dat is meer dan driehonderd Belgische frank — te betalen voor een venti teenoftanderberry teenoftander.

Vertaling: een grote (tussen aanhalingstekens) naar niets smakende mengeling van ijs en (vermoed ik) een koffielepeb siroop.

Slecht, en schandalig duur.

Nu is het nog wachten of het hier zal zijn zoals in de V van S, dat er op een duur Starbucksen zijn in elke stad, en dan in elk dorp, in elke straat, en dan Starbucks in andere winkels en dat er uiteindelijk Starbucksen geopend worden in andere Starbucksen, en dat de hele wereld implodeert.

12 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.