Yay Henk!

Zonde van de Zendtijd heeft gewonnen!

Een mooi moment van herkenning, zowaar.

(Maar mag ik mij ook luidop afvragen wie in ‘s hemelsnaam die show in mekaar gebokst heeft? De bloopers (vier niet eens zo grappige momenten) in sneltempo laten opvolgen door Daan die een eerbetoon doet aan dode mensen, en dan die dode menten in de achtergrond laten staan en nauwelijks zichtbaar en dan in- en uitzoomen op Daan: akelig.)

4 Comments

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.