End aaaaaa ii aaaaaa ii aaaaaa

Ik kreeg uitslag van de versie door Whitney Houston; dit is het origineel:

…maar scroll een minuutje verder in onderstaande en wees verbaasd:

On a related note: allerlei versie van allerlei, daar zijn die X-Factor en [insert country]’s Got Talent wel goed voor. Finland, bijvoorbeeld, die zoals wel meer van dat Baltisch gedoe big on song contests zijn, alwaar ik het leutige clash of the choirs ontdekte middels de Youtuben: Rasputin! Viva la vida! Over the Hills & Far Away! Die keer dat ze in de halve finale Bad Romance deden met drie koren!

Of uit het verre Wales, de versie van Four Poof and a Piano zonder piano en met meer man: Only Men Aloud.

Of The Simpsons door Canvas!

3 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.