Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Exposure

Die ochtend op Wikipedia:

7-04-2010 12-07-57

Ha! Ettelijke miljoenen mensen hebben mijn naam gezien!

Niet dat het nog niet gebeurd was, maar ‘t was de eerste keer dat ik eraan dacht om eens zelf te gaan kijken naar de homepagina op het moment dat er een featured picture op staat waar ik een hand in gehad heb.

…en om meteen dat “mijn naam gezien” zwaar te relativeren: op een doordeweekse dag wordt de homepagina van de Engelstalige Wikipedia tussen vijf en zes miljoen keer bekeken.

Een featured beeld wordt afhankelijk van het onderwerp meer of minder bekeken: “mijn”  Farmer walking in dust_storm (Cimarron County, Oklahoma) werd bijna 28.000 keer bekeken, ook “mijn” Caruso with phonograph maar 10.000 keer.

Op een normale dag wordt mijn profielpagina minder dan twintig keer bekeken. Op een dag dat er een featured picture van mij op de homepagina staat, wordt mijn profielpagina zo’n 200 keer bekeken (bij Farmer walking in dust was het 250 keer):

7-04-2010 12-13-55

Vanitas vanitatum, meneer mevrouw. Omnia vanitas.

4 reacties

  1. mag ik uw handtekening? 😉

  2. Ha, ik heb Uw naam gezien, maar niet gelezen, hoor. Ik ben namelijk mijn bril kwijt. Groeten uit Polen.

Zeg uw gedacht

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑