Foebal!

Jan heeft de hele week voetbalkamp gedaan.

Jan voetbal!

Hij deed dat goed, en hij deed dat graag.

Jan voetbal!

Balcontrole, evenwicht, combinaties, en zowaar de Zidane-beweging – niét die met de kopstoot, wel zoiets met een stop en dan de bal achteruit en dan weer vooruit.

Jan voetbal!

Hij heeft een diploma gekregen, en deze foto is het minst opgewekt dat ik hem daar gezien heb: het kamp was dan ook gedaan.

Diploma

Een voetballer als zoon, wie had dat ooit gedacht?

4 Comments

  • ik heb zojuist beslist dat ik hem volgend seizoen eens ga meenemen naar buffalo. hij zou dat zo super vinden, maat.

    ik ga de laatste tijd af en toe wegens mijn papa heeft een abonnement voor de play-offs en mijn mama heeft niet altijd zin om mee te gaan, en het is echt leuk. Echt. Veel sfeer en veel spanning. Er zijn daar trouwens altijd veel mensen met kinderen van Jan zijn leeftijd en die gastjes en meiskes kijken hun ogen uit. Er zijn trouwens nog een paar thuiswedstrijden van de play-offs en meestal zijn er nog kaarten aan de kassa, zelfs. Een tip!

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.