Ik ben beter dan u

Hohoho, ik voel mij al helemaal superieur worden.

Morgen kan ik ook zeggen tegen al wie er mij om vraagt dat nee, ik niet Komen Eten gezien heb. Of CSI. Of Mannix, of wat ze ook tegenwoordig nog op televisie tonen.

Wij zijn tegenwoordig een televisieloos gezin, en dat maakt ons automatisch beter dan vroeger, ha! Zo zit dat.

Ik heb vandaag thuis gewerkt trouwens, en vanmiddag hebben we zelfs vegetarische burgers gegeten – we gaan er nog eens helemaal geraken: zelfs de Wii vliegt morgenochtend buiten.

Um, nu ja. Wisła heeft per vandaag abuis een kabel van de televisie kapotgetrokken. De Wii was niet van mij maar van het werk, en Eric op het werk zou hem graag hebben deze vakantie.

Dat van die vegetarische hamburgers is gewoon echt waar. Lekker, behalve de shake die erbij zat: ik heb hem laten staan wegens overgeefachtigmakend wee van geur en van smaak.

En verder hoop ik dat de televisie zo snel mogelijk gerepareerd is, en ik zou wel eens een tweedehandswii op eBay zoeken.

8 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.