Ik ben beter dan u

Hohoho, ik voel mij al helemaal superieur worden.

Morgen kan ik ook zeggen tegen al wie er mij om vraagt dat nee, ik niet Komen Eten gezien heb. Of CSI. Of Mannix, of wat ze ook tegenwoordig nog op televisie tonen.

Wij zijn tegenwoordig een televisieloos gezin, en dat maakt ons automatisch beter dan vroeger, ha! Zo zit dat.

Ik heb vandaag thuis gewerkt trouwens, en vanmiddag hebben we zelfs vegetarische burgers gegeten – we gaan er nog eens helemaal geraken: zelfs de Wii vliegt morgenochtend buiten.

Um, nu ja. Wisła heeft per vandaag abuis een kabel van de televisie kapotgetrokken. De Wii was niet van mij maar van het werk, en Eric op het werk zou hem graag hebben deze vakantie.

Dat van die vegetarische hamburgers is gewoon echt waar. Lekker, behalve de shake die erbij zat: ik heb hem laten staan wegens overgeefachtigmakend wee van geur en van smaak.

En verder hoop ik dat de televisie zo snel mogelijk gerepareerd is, en ik zou wel eens een tweedehandswii op eBay zoeken.

8 Comments

 • aha! als dat de definitie is van superioriteit, dan zit ik wel heel hoog op de ladder… (ik heb tv noch wii en eet vlees noch vis. zou ik nog bonuspunten krijgen als ik zeg dat ik geen auto heb en veel boeken lees?)
  chance dat ik in ’t echt maar heel gewoon ben.

 • Als uw tv niet meer kan gemaakt worden dan kun je op de Land van Waasland ,dus niet ver van het station,weet niet of het ocasies of nieuwe zijn,ik denk nieuwe,voor 150 euro er een kopen.
  T zijn wel die oude logge toestellen.veel liefs inge

 • Tiens, ik had dat nog nooit als voornaam gehoord.
  Wiesława wel, maar Wisła is uniek :)

  Wisła (Kraków) is ook wel de naam van een voetbalploeg in Polen, typisch iets voor die Wisła fans om hun dochtertje naar hun tweederangs ploegske te vernoemen, terwijl Cravovia uiteraard de enige ploeg van Kraków is!

  En ook wel, katten doen nooit iets per ongeluk!

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.