Pasen

Het voelt aan alsof het het begin van een lange lange vakantie zou moeten zijn, maar het is het einde van een kort lang weekend.

Ik was niet meer objectief over de desserten die ik gemaakt heb, maar ‘t schijnt waren ze eetbaar:

  • een mandje van kattentongendeeg, maar dan met kruidnagel en kaneel en pili-pili, met daarin chocolademousse voor volwassenen (met drank!), en een spinnenweb van witte chocolade
  • een chocolate cloud cake naar het recept van Nigella Lawson (basically: chocolademousse van zeer donkere chocolade, met wat meer ei erin en met optionele Cointreau en appelsienzest, in de oven, afgekoeld, met slagroom erop (met cointreau en vanille-extract)
  • een ijstaart: brownie-met-okkernoot als bodem, en dan vanillecreme-witte chocolade-room, en daarop druppels donkere chocolade en cacaopoeder.

Net daarvoor was er lamsbout met look en rozemarijn, en gratin dauphinois en groenten, en dáárvoor was er courgettesoep die Zelie gemaakt had.

Taart

Taart

Een dag gekookt en een dag gegeten, en morgen geradbraakt de trein weer op, hoera!

One Comment

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.