Die maandag in 1601

De dag ervoor was de Britse Oost-Indische Compagnie door Elisabeth I bij koninklijk besluit opgericht. Gedurende de volgende 250 jaar werd de compagnie één van de machtigste commerciële ondernemingen van haar tijd. Het was ook de eerste verjaardag van de invoering van de Gregoriaanse kalender in Schotland, maar veel belangrijker dan dat:

1601

Euh ja. Ik weet het ook niet.

5 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.