Een muizengeest

We gingen vandaag de trein nemen met vier: Zelie, Louis, Anna en ik – Sandra was met Jan mee naar zijn voetbaltoernooi en wij moesten van de kanten van Dampoort naar de kanten van Sint-Pieters raken, da’s gemakkelijker met de trein van met bus/tram, vind ik.

Uiteindelijk hebben we die trein niet genomen, al hadden we hem beter genomen want met de auto was het een uur en met de trein zou het misschien drie kwartier geweest zijn, maar enfin, dat is niet wat ik wou zeggen.

Zelie was auto’s aan het afpieren naar een lichtgrijze Peugeot, Anna was op en af dingen aan het springen, en Louis ging tekenen.

‘t Is te zeggen, Louis had zijn map met papier mee, en geen pen om te tekenen. Gelukkig had ik er een zitten, want plots was het dringend: hij moest dringend een muizengeest tekenen.

Deux temps trois mouvements, zoals gewoonlijk, en hoppa:

28605_414802135801_501455801_5373850_4384218_n

Zeg nu zelf, dat is toch fantastisch?

7 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.