Luiaards

Luiaards zijn aardige beesten.

Ze eten bladeren. Bladeren zijn moeilijk te verteren en niet zeer voedzaam: de oplossing van de luiaard is niet meer eten of andere dingen eten, maar gewoon minder doen. Luiaards zijn basically hangende composthopen: ze hangen ondersteboven in bomen aan hun klauwen waardoor ze hun spieren niet moeten gebruiken, en ze komen alleen maar naar beneden om, een keer per week, naar achteren te gaan. Oh, en ze kunnen ook goed zwemmen.

En ze verkleden zich door algen te laten groeien in hun pels en een huis voor motten te zijn.

Er zijn weinig mensen die luiaards niet schrikkelijk voze beesten vinden, denk ik. Vreselijk coole beesten, maar echt wel voos tegelijk.

Oh kijk! Baby-luiaards:

Damn you interwebs! Gij en uw paradigmaschiftende dingen ook altijd!

5 Comments

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.