Colour me puzzled

Ik zat in de trein een boek te lezen, en ik vroeg me af of er over hetzelfde onderwerp recent nog boeken geschreven waren.

Eerst op de Kindle naar Wikipedia, en dan, omdat de app op iPhone een eind aangenamer werkt, op de iPhone naar Amazon gegaan. Ik vond niet wat ik wou, ’t is te zeggen, ik vond het boek wel, maar het was te duur.

Maar! In mijn recommended for you-schuifje stond wel een boek dat me interesseerde, zo op het eerste gezicht. Kliketyklik, en kijk! Er zijn twee versies van het ding te vinden:

earlyhistory1.jpg earlyhistory2.png

Naar de details gaan kijken, en dat ziet er redelijk gelijk uit:

earlyhistory3.png earlyhistory4.png

De ene kost 13 dollar, de andere 21 dollar. De goedkoopste heeft geen reviews, de duurste heeft 14 uitstekende reviews.

Van allebei een sample gedownload, en dat was exact dezelfde file. Weird. Ik heb dan maar de goedkoopste gekocht, ’t zal wel zijn.

Ze hebben mij toch altijd maar goed te stekken, die gasten van Amazon: de combinatie van altijd-en-overal-netwerk, Kindle en 1-Click®©™ is dodelijk.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.