De plooi, en hoe er in te vallen

Kijk zie: de planning voor volgend schooljaar begint al vol te lopen.

Anna gaat naar de derde kleuterklas en ziet dat helemaal zitten, Jan gaat naar het eerste leerjaar en kijkt er naar uit om te leren lezen en muziek te leren maken, Louis gaat naar het vierde, Zelie naar het zesde.

Volgend jaar doet Zelie verder met haar ballet (vierde graad ondertussen), doet ze verder met ritmisch turnen, doet ze verder met muziek en saxofoon, gaat ze nog altijd zwemmen en naar de scouts. Doet Louis verder met muziek, begint hij met dwarsfluit en wil hij breakdance doen, zwemt hij ook nog en doet hij ook nog scouts. Doet Jan verder voetbal en zwemmen, en wil hij ook beginnen breakdancen. En blijft Anna turnen en ballet doen.

We gaan dan eens agenda’s aanpassen, zie.

5 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.